søndag den 2. oktober 2011

Film!

Hej allesammen!
Jeg elsker film! Jeg er nok lidt en film-nørd. Jeg kender virkelig mange film. Jeg synes det gode ved film er at det er en historie du kan se og høre. Som om du selv var der! Men med kun to sanser... :)

Her kommer nogle MÅ SE til jer der ude der vil rådes til en film til en kedelig dag eller hyggefilm med tøserne eller gutterne! :)

Musicals


1. The Phantom of the Opera 
Det er om en mand der lever i en operas kældre, han viser sig stort set aldrig offentligheden og aldrig uden sin maske der skjuler hans store skab, hans ene halvdel af ansigtet er vandskabt.
Han bliver forelsket i den unge, smukke, talentfulde Christine Daae, som kun er en kor pige. Han vil hjælpe hende med at den nye diva i stedet for Carlotta. Han erklærer sin kærlighed til Christine, men hun er allerede forelsket i en anden, men hvem skal hun nu vælge?!
God musik fra Andrew Lloyd Webber. Gode skuespillere, Gerard Butler og Emmy Rossum. Det er bare en god kombi :D


2. Moulin Rouge
Moulin Rouge er en god musical med kærlighed, humor og fantastisk musik! Det handler om en ung mand der ikke har mange penge, kommer for at digte og finde inspiration. Han ender med at møde den smukke pige på en form for bordel, han forelsker sig straks i hende. Problemet er bare at hun allerede "er taget" af en Hertug. Han har penge til at give hende det hun drømmer om, en karriere som skuespiller. Så de har en affærre og hvad ender det mon med?
Den er en fantastisk film! Den kan bestemt anbefales til musik glad folk og til dem der godt kan lide fest farver!

3. West Side Story
West Side Story er måske gammel! Men det betyder slet ikke noget! Den er utrolig romantisk og sørgelig! Den er faktisk også lige noget for drengene, da der er gadekampe med knive, så lidt action er der også.. Den har bare det bedste musik af Leonard Bernstein. Du kender nok "I feel pretty" og "Maria" :) Den er så god og man lever sig sådan ind i den at man som jeg gjorde, græder nærmest en halvtime efter filmen er slut! Men jeg er jo også en tudemarie. Det er om to grupper, i den ene har overhovedet af gruppen en ven som forelsker sig i den anden gruppes overhoveds søster, som fører til en stor konflikt da de ikke må være sammen...


4. Grease
Det er jo en ren klassiker. I kender den nok allerede. Men nu kommer der altså et resume til jer der ikke kan huske den eller kender den. Det handler om en sommerflirt mellem Sandy den stille og generte  pige og Danny den udadvendte, selvsikre scorekal. Men da sommeren slutter ved de jo at de nok aldrig ses igen. Men da de er på skolen finder de ud af de går på den samme skole (Sandy er lige startet). Men da de mødes nægter Danny at kende hende. Men inderst inde elsker han hende stadig. Sandy er sønderknust. For at blive accepteret af Danny og for at han ikke synes det er "pinligt" at være sammen med hende må hun jo finde en løsning. Men hvordan?!






Romantik

1. The Notebook
The Notebook er så fantastisk og sød! Den er virkelig romantisk! Man skal godt nok være lidt vågen for at forstå slutning, det gjorde jeg nemlig ikke første gang. Det er virkelig en romantisk og man ville virkelig ønske at ens liv kunne være ligesom i den film! Det er om en ung kvinde der lever luksus livet da hendes forældre er meget rige! Hun forelsker sig i den unge mand fra arbejderklassen. Det vil hendes forældre sætte en stopper for. Derfor flytter de inden hun kan nå at sige nej. Men når det nu kommer til stykket, hvad betyder så mest? Penge? eller kærlighed?


2. Titanic
I kender den nok allesammen. Men her kommer der et kort resume. Det er en klassiker, totalt romantisk. Baseret på en virkelig historie. Det er om  en ung, smuk kvinde der er forlovet til en rig mand. Hun kan ikke lide sit liv og derfor skal hun til at spring ud fra skibet mens det sejler, for at tage sit eget liv, men da kommer en ung mand og reder hendes liv. De forelsker sig i hinanden, men da hun er forlovet er det jo ikke okay! Derfor holder de deres kærlighed hemmelig. Men en aften sker der noget der gør at mange liv går tabt.



3. Pretty Woman
En klassiker. Det er om en prostitueret der faktisk ender med at finde en mand der kan se hendes indre skønhed. Men hvad gør man så? 
En søøøød film. Med den smukke Julia Roberts. Hvem elsker ikke denne film?













Gysere

1. Insidious
Insidious giver mig stadig myrekryb. Chock hele tiden! Man kan stadig se de uhyggelige ting for sig. Og slutningen, brrrr jeg får bare myrekryb ved tanken! Denne film er af skaberne af Paranormal Activity og Saw, så det er ikke for sarte sjæle! Det er om en familie der er lige er flyttet ind i nyt hus. Pludselig går deres dreng i koma, de ved ikke hvorfor. Men det viser sig at være mere ubehageligt end de nogensinde havde regnet med! Du sidder som på nåle under filmen, det er virkelig en skræmmende film! 










2. What Lies Beneath
Puuuh... Så er der chock! Denne film skræmte mig så meget at jeg var midlertidig vandskræk... Men er jeg vel nok en lille smule sart ;) Den er virkelig god! Med Michelle Pfeiffer og Harrison Ford. Bliver måske lidt for meget i slutningen men er bare sååå god og uhyggelig!!!






3. The Shining
The Shining eller Ondskabens Hotel, er virkelig uhyggelig! En klassiker og vildt uhyggelig! Den er bare sååå god! Men hvis jeg var dig ville jeg ikke være alene hjemme når jeg ser denne film. Den er lidt langsom i starten... Man er skeptisk over om den faktisk er uhyggelig, det gjorde jeg ihvertfald for jeg synes ikke at se noget uhyggeligt i en dreng der cykler rundt på nogle gange. Men så kommer det uhyggelige da også!!!!!!!!!!!





Action

1. Die Hard
Hvem er det der bare gør action til det bedste? Bruce Willis!!! Jeg elsker bare Die Hard! Dem alle! De er så sjove og vildt spændende. (Jeg er lidt en drenge-pige.) Die Hard er for fedt!














2. Inception
Inception er bare sååå god. Men hvis du kigger væk i bare et sekund kan du allerede fare vild og tænke hvad sker der her?!
Den er bare vildt god! Se den! :) men ikke når du er træt eller skal noget. 






3. Gladiator
Gladiator er bare noget af det bedste! Den er lidt splatter-klam men utrolig god! Den skal ALLE bare se!!!
Se den!!! Du behøver ikke et resume, Bare SE DEN! :)









Komedie

1. Dum og Dummere
Dum og Dummere er bare hylende morsom! Hvis du er til plat humor, fjollerier og to idioter er denne film det bedste! Med Jim Carrey!!! :D 







2. Meet the Parents
Meet the Parents er bare sååå sjov! Med Robert De Niro og Ben Stiller! Den er plat, sjov og bare sååå sjov! Se den! Det er om et kæreste par, hvor de skal til kvindes søsters bryllup. Derfor skal hendes kæreste møde hendes familie. Men det går helt af sporet...




3. Alle for én
Alle for én er en  god dansk komedie. Den  er plat men utrolig sjov og lidt barnlig som gør den ret så sjov. Den har da også en smule action med, men den  helt klart mest komedie. Så hvis du er til fjol, plat og barnlig humor er denne film vildt sjov!!! :)






Her er der spørgsmål til jer:
x Hvad er din yndlingsfilm?
x Kan du anbefale en film?
x Kommentar? Andet?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar